Nam Nam
Vardagsinspiration och kulinariska äventyr från Grythyttans djupa skogar.
onsdag 24 augusti 2011
Kycklingsallad med rödbetor och fetaost
onsdag, augusti 24, 2011
Anna
Inga kommentarer
Gårdagens middag blev kycklingsallad med fetaost, rödlök, stekt kycklingfilé, kokta rödbetor, mozzarella, gurka och tomat.
Posted in:
kyckling
,
sallad
Skicka med e-post
BlogThis!
Dela på Twitter
Dela på Facebook
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på inlägg
Dela
Populära inlägg
Etiketter
Bloggarkiv
Populära inlägg
Jamie Oliver's femtimmars lamm
Ervalla Lamm's fina lammstek (höst lamm) fick bli huvudingrediensen i Jamie Olivers läckra femtimmars lamm. Till den här grytan passa...
Gordon Ramsey´s beef Wellington
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det f...
Framdel av lamm enkelt men jobbigt
I förra veckan var jag på Willys, en affär jag inte brukar handla på pga att jag tycker att kvalitén på deras livsmedlen inte är speciellt b...
Asiatisk dressing till både varma och kalla sallader
Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsallader och till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, socke...
Jamie Oliver's kyckling i mjölk med salvia, citron och vitlök
Det blir knappast enklare än såhär att göra en riktig god ugnsstekt kyckling. Jamie Oliver är en av mina stora inspirationskällor och...
Lammstek med enkel skysås
Rosmarin och vitlök är typiska lammkryddor. Även timjan, salvia och persilja används till lamm. Vilka kryddor och örter använder du? Egentli...
Smakexplosion: Långkok på oxlägg
mört oxlägg med kraftig smak av rött vin kryddor och grönsaker. ...
Etiketter
bakat
(32)
bröd
(21)
chips
(2)
choklad
(22)
desserter
(27)
drycker
(24)
favoritrecept
(23)
fisk
(55)
fruk och bär
(41)
frukost
(16)
färs
(22)
gi
(22)
glass
(26)
glutenfritt
(72)
godis
(6)
Grythyttan
(36)
grytor
(10)
hel och halv fabrikat
(9)
hundgodis
(1)
husmanskost
(7)
Italien
(10)
jamie oliver
(7)
jul
(18)
korv
(13)
kyckling
(38)
kött
(76)
laktosfritt
(24)
lamm
(23)
lax
(1)
Matartiklar
(11)
matkul
(44)
matsidor
(13)
New York
(9)
Nigella
(7)
nyheter
(80)
nyår
(7)
odling
(6)
ost
(21)
paj
(3)
pasta
(32)
pizza
(15)
potatis
(14)
Prag
(3)
presenter
(10)
prylar
(13)
quinoa
(7)
resor
(26)
restauranger
(15)
sallad
(61)
shopping
(9)
skolan
(3)
smörgåsar
(9)
soppa
(6)
svamp
(36)
sås
(10)
Taffel
(21)
testat
(11)
tester
(4)
tips
(43)
Traditioner/Högtider
(33)
vegetariskt
(50)
Video
(6)
vin
(21)
vårrecept
(8)
ägg
(11)
övrigt
(27)
Blog Archive
►
2014
(8)
►
november
(3)
►
april
(3)
►
februari
(2)
►
2013
(18)
►
december
(1)
►
november
(3)
►
juni
(3)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(2)
►
februari
(3)
►
januari
(4)
►
2012
(95)
►
december
(4)
►
november
(1)
►
oktober
(4)
►
september
(9)
►
augusti
(9)
►
juli
(5)
►
juni
(7)
►
maj
(9)
►
april
(18)
►
mars
(11)
►
februari
(7)
►
januari
(11)
▼
2011
(131)
►
december
(11)
►
november
(6)
►
oktober
(8)
►
september
(9)
▼
augusti
(16)
Full fart i skolan inför debutant
Portvinskokta fikon med murkelvingrette
Grillade kyckling och grönsaksspett
Lyxigt: smörstekt Karl-Johan
Skogens svarta guld blev till svamppasta
Kycklingsallad med rödbetor och fetaost
Bakpotatis med sojasmör,fetaost, knaperstekt bacon...
Kantarell toast med västerbottenost
Snapshots from Malaysia: What Is Malaysian Cuisine?
Recept på hemmagjord bostongurka
Olivolja råder bot på brännande chili
Frukost: Smörgås med äggröra
Hallon och vinbärspajer en regnig dag
Goda grillrecept
Mammas goda chokladrutor
Recept till kräftkoket
►
juli
(19)
►
juni
(11)
►
maj
(16)
►
april
(5)
►
mars
(7)
►
februari
(10)
►
januari
(13)
►
2010
(174)
►
december
(7)
►
november
(6)
►
oktober
(7)
►
september
(8)
►
augusti
(16)
►
juli
(16)
►
juni
(16)
►
maj
(21)
►
april
(18)
►
mars
(19)
►
februari
(15)
►
januari
(25)
►
2009
(383)
►
december
(16)
►
november
(19)
►
oktober
(15)
►
september
(18)
►
augusti
(17)
►
juli
(20)
►
juni
(25)
►
maj
(30)
►
april
(39)
►
mars
(59)
►
februari
(66)
►
januari
(59)
►
2008
(24)
►
december
(24)
Om mig
Anna
Visa hela min profil
0 kommentarer:
Skicka en kommentar