fredag 25 juni 2010

FOOD PEOPLE

Jag har hittat en jätte bra sida!
Genom Newsdesk kom jag till FOOD PEOPLE.

FOOD PEOPLE skriver om gulkornen i Stockholm. Till exempel vart du ska gå om du letar efter stans bästa desserter,om du är sugen på japanskt eller planerar en date.
Fantastiskt bra att veta tycker jag. Jag har definitivt hittat ett guldkorn i matdjungeln=)
Dom har även ett nyhetsbrev man kan anmäla sig till, och en blogg.
En toppensida!

Stockholms desserter hittar du här:

Plats: Birkastan, Rörstrandsvägen 15
Namn: Xoko
Ett måste: Xokos Xokopol – En chokladboll med mörk chokladkräm och varm hallonssås
Passa på: Nobeldesserten eller en hyllningsbakelse till Kronprinsessan Viktorias bröllop
Vila ögonen på: Vackert exponerat bröd i en cool miljö
Kul att veta: Här arbetar Magnus Johansson, konditor och OS-medaljör som vunnit nästan allt som går att vinna
FOOD PEOPLE tycker: Avsluta kvällen här med en bakelse och ett glas cava!

Plats: Vasastan, Torsgatan 1
Namn: Cloude Nine
Ett måste: Fem små glasstrutar, en nostalgisk höjdare
Passa på: Avnjut en trerätters dessertmeny
Vila ögonen på: Varandra i de små sammetsklädda båsen
Kul att veta: Stockholms enda dessertrum
FOOD PEOPLE tycker: Spännande koncept

Dessertcafé och konditori

Plats: Kungsholmen, John Erikssonsgatan 6
Namn: Petite France
Ett måste: Macaron med lakrits
Passa på: Och fråga om tips på hur man bäst lyckas med sitt surdegsbakade bröd, dom har knepen
Vila ögonen på: Alla fantastiska bakelser och desserter
Kul att veta: Sèbastien Boudet heter mannen, grundaren och ägaren till detta lilla franska paradis
FOOD PEOPLE tycker: Stort hjärta i allt från service till smaker

Plats: Essingen, Patentgatan 7
Namn: Lux dessert och choklad
Ett måste: Chokladdragerad macademianöt
Passa på: Att äta en lyxig glass när du ändå är här
Vila ögonen på: Miljön utanför och LUX restaurangen bredvid
Kul att veta: Här arbetar Årets konditor 2010 – Conrad Tyrsén
FOOD PEOPLE tycker: Detta är ett bra ställe att köpa sina desserter på

1 kommentarer:

Vilken bra sida!Toppen!

Tack för den!

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More