fredag 3 april 2009

Mjölkchokladnyhet


Almondy, ni vet dom frysta tårtorna (Daim, och mandeltårta) lanserar nu Almondy marängtårta med Marabou mjölkchoklad. Det lät ju faktiskt riktigt smaskigt. Bra också att den är glutenfri efetersom den görs på mandelbotten. Enligt foodmonitor.se är det inga konserveringsmedel eller färgämnen i tårtorna. Hurra!

"Almondy marängtårta med Marabou mjölkchoklad består av mandelbottnar varvade med en fyllig chokladkräm, mjuk kola, små spröda maränger och så är hela härligheten överdragen med Marabou mjölkchoklad. Alla Almondys tårtor bakas utan några konserveringsmedel eller artificiella färgämnen."

1 kommentarer:

Har du smakat tårtan? Jag köper hem en sådan och hoppas att den inte är för söt.

Tack för tips!

Skicka en kommentar

Dela

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More